Πολιτική καταστήματος

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων :

Με την συγκεκριμένη δήλωση απορρήτου διευκρινίζουμε και οριοθετούμε την δεσμευσή μας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η συγκεκριμένη δήλωση περιγράφει τις διαδικασίες με τις οποίες χρησιμοποιούμε και χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η εταιρεία μας διασφαλίζει, δεσμεύεται και συμμορφώνεται με τις αρχές του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων οι οποίες αφορούν τα δεδομένα που λαμβάνουμε από τους επισκέπτες-χρήστες-πελάτες μέσω της ιστοσελίδας μας. Οποιαδήποτε μεταβολή προκύψει θα βρίσκεται στη συγκεκριμένη δήλωση σε αυτή τη σελίδα.

 

Πληρωμές & ασφάλεια συναλλαγών :

Όλη η ηλεκτρονική διαδικασία πληρωμών χρησιμοποιεί την ασφαλή πλατφόρμα paypal. Η εταιρεία μας δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας. Για την πληρωμή της παραγγελίας σας, η ιστοσελίδα μας σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Οι οποιεσδήποτε πληροφορίες μεταφέρονται από εσάς με τη χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης του PayPal μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών αυτών.

Σε περίπτωση πληρωμής με τον λογαριασμό του paypal απ’ ευθείας ( χωρίς την χρήση πιστωτικών/ χρεωστικών καρτών ), ο χρήστης-πελάτης που κάνει την πληρωμή ενδέχεται να γνωστοποιεί τα στοιχεία του μέσω της πλατφόρμας paypal στο δικό μας λογαρισμό paypal. Αυτό είναι ο συνήθης και αποδεκτός τρόπος της πληρωμής μέσω paypal που όμως παραμένει ασφαλής στα πλαίσια της ηλεκτρονικής πληρωμής με paypal.

Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης όπου θα αναγράφονται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του πελάτη και ο αριθμός παραγγελίας, τα στοιχεία αυτά δε θα γνωστοποιούνται σε κάποιον τρίτο και θα χρησιμοποιούνται ρητά και μόνο για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ομαλή διεκπαιρέωση αυτής.

Πληροφορίες που συλλέγουμε :

 

Όταν συμπληρώνετε την φόρμα επικοινωνίας, εμείς συλλέγουμε τις παρακάτω πληροφορίες :

  • Ονοματεπώνυμο

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( e-mail )

  • Τηλεφωνικός αριθμός ( προαιρετικό πεδίο )

 

Οι πληροφορίες που μας παρέχετε απ’ ευθείας στην ιστοσελίδα μας συλλέγονται και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την επικοινωνιά μας με εσάς.

Πληροφορίες κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας :

Κατά την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας στην  ιστοσελίδα μας συλλέγονται τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εσείς μας παρέχετε και διατηρούνται στο συστημά μας για την διεκπαιρέωση της όλης διαδικασίας της παραγγελίας. Οι πληροφορίες είναι οι ακόλουθες :

  • Όνοματεπώνυμο

  • Διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου (e-mail)

  • Τηλέφωνο επικοινωνίας

 

Πληροφορίες εγγραφής στο ενημερωτικό ταχυδρομείο (email) :

Κατά την εγγραφή σας στο ενημερωτικό μας ταχυδρομείο (newsletter) συλλέγουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση που μας παρέχετε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας για ενημερωτικούς ή και προωθητικούς σκοπούς των προϊοντων και υπηρεσιών μας.

 

Τι κάνουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε :

 

Όλες οι πληροφορίες που καταχωρούνται αποκλειστικά από εσάς στην ιστοσελίδα μας είτε στο ενημερωτικό ταχυδρομείο, είτε στην φόρμα επικοινωνίας, είτε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας, είτε με άλλο μέσο π.χ τηλεφωνικά ή με e-mail χρησιμοποιούνται ρητά και μόνο για τις ανάγκες της εξυπηρέτησης σας και την ομαλή διαδικασία της παραγγελιοληψίας και της ενημέρωσης σας. Τα στοιχεία σας μένουν αποκλειστικά και μόνο στο server μας και σε ουδεμία περίπτωση τα ανταλλάσσουμε, δανείζουμε, ή κοινοποιούμε σε κάποιον τρίτο για να για να χρησιμοποιηθούν για άλλο/άλλους σκοπούς διαφημιστικούς ή μή.

 

Σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες τρίτων :

 

Στην ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχονται σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες τρίτων. Εαν πατήσετε και συνδεθείτε ( μεταφερθείτε ) σε κάποιον τέτοιο σύνδεσμο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχουμε κανένα έλεγχο αυτών των ιστοσελίδων. Ως εκ τούτου δε φέρουμε καμμία ευθύνη για την προστασία καθώς και το απόρρητο των πληροφοριών που παρέχετε σε αυτές τις ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση προσωπικών δεδομένων αφορά αποκλειστικά και μόνο την συγκεκριμένη ιστοσελίδα μας και ουδεμία ευθύνη φέρει για  βλάβες ή παραλήψεις τρίτων συνδέσμων που δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Χρήση cookies :

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να χρησιμοποιεί «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία ζητάνε την άδεια να τοποθετηθούν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Εφόσον συμφωνήσετε, το αρχείο προστίθεται στο δίσκο σας κι έπειτα βοηθάει στην ανάλυση της επισκεψιμότητας ή σας ενημερώνει κατά την επίσκεψη σας σε μία ιστοσελίδα. Τα cookies επιτρέπουν σε διαδικτυακές εφαρμογές και ιστοσελίδες να σας αντιμετωπίζουν ως μοναδικό άτομο. Με τη χρήση των cookies, μία εφαρμογή ή ιστοσελίδα, μπορεί να προσαρμόσει τις λειτουργίες της στις δικές σας ανάγκες, γνωρίζοντας εφόσον έχει ήδη συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας, τι θέλετε να δείτε ή όχι. Χρησιμοποιούμε cookies για να καταγράφουμε την επισκεψιμότητα και να γνωρίζουμε ποιες σελίδες έχουν περισσότερη «κίνηση». Αυτό μας επιτρέπει να αναλύουμε τα δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας, αλλά και να τη βελτιώνουμε έτσι ώστε να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για λόγους στατιστικής ανάλυσης και στη συνέχεια αφαιρούμε τα δεδομένα από το σύστημα. Γενικά, τα cookies μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε μία καλύτερη ιστοσελίδα, επιτρέποντας μας να παρακολουθούμε ποιες σελίδες θεωρείτε χρήσιμες και ποιες όχι. Ένα cookie δεν μας δίνει σε καμία περίπτωση πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή σε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία, εκτός από τα δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας. Είναι επιλογή σας το αν θα αποδεχθείτε ή θα απορρίψετε τα cookies. Οι περισσότεροι χρήστες αποδέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά μπορείτε να αλλάξετε τις επιλογές πλοήγησης του υπολογιστή σας έτσι ώστε να απορρίψετε τη χρήση τους. Αυτό μπορεί όμως να σας αποτρέψει από τη βέλτιστη χρήση της ιστοσελίδας. 

 

Προστασία δεδομένων :

 

Η εταιρεία μας δεσμεύεται ηθικά και νομικά να διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ακολουθούμε όλες τις φυσικές, ηλεκτρονικές και διοικητικές διαδικασίες έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, ηλεκτρονικά και μή. Δε θα ανταλλάξουμε, προσφέρουμε, πουλήσουμε, κοινοποιήσουμε, χαρίσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους χωρίς την εγκρισή σας εκτός της περίπτωσης που θα υπάρξει νομικός λόγος που θα μας δεσμεύει. Οι πληροφορίες σας θα κρατούνται από εμας για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίες και χρήσιμες για την ομαλή εξυπηρέτηση και ενημέρωσή σας. Από τη στιγμή που δεν τις χρειαζόμαστε θα διαγράφονται από τα αρχεία μας σύμφωνα με τις νομικές προδιαγραφές. Οι πελάτες μας διατηρούν το δικαίωμα μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Πληροφορίες προς τρίτους :

 

Πληροφορίες προς τρίτους μοιραζόμαστε μόνο σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. (Ν. 2472/97).

Ενημέρωση λανθασμένων προσωπικών δεδομένων :

Σε περίπτωση που κάποια από τα στοιχεία σας είναι λανθασμένα ή ελλιπή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για την διόρθωσή τους.

Πνευματικά δικαιώματα :

Με την χρήση της ιστοσελίδας www.amaliaradou.com, συμφωνείται και λαμβάνεται γνώση να μην τροποποιήσετε ή χρησιμοποιήσετε το συνολικό ή μέρος του λογισμικού, καθώς και φωτογραφίες ή άλλο παρεχόμενο υλικό για οποιονδήποτε άλλο σκοπό ή λόγο πέραν της λογικής χρήσης του σκοπού της. Συμφωνείται δε ρητά ότι εν γνώσει σας ή αγνοίας σας δεν θα προκαλέσετε κάποια βλάβη ή μετατροπή ή θα προσβάλετε το σύνολο ή μέρος αυτής. Η χρήση της ιστοσελίδας www.amaliaradou.com  που χρησιμοποιείτε, προστατεύεται  από την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Διευκρινίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η τροποποίηση ή/και προβολή μέρους ή του συνόλου της ιστοσελίδας www.amaliaradou.com χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση μας. Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν εμπορικά σήματα τρίτων τα οποία είναι κατοχυρωμένα.

 

 Επικοινωνία

 Τηλ: +306944390110

© 2018 by amaliaradou

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
0